söndag 9 mars 2008

Boktipset

Ett hett boktips för den som vill få ordning på sin röra! Har läst den flera gånger, och varje gång börjat rensa alla lådor och garderober. Det du dagligen ser som du irriterar dig på skapar en undermetveten stress, menar författaren. Så det är så skönt och befriande att fixa sånt som man tänkt göra länge, och slänga ut sånt man inte använder eller har glädje av längre!!


Så i helgen rensas det, scrappas, hälsar på vänner och umgås med familjen. Har lite olika syprojekt på gång också, som jag hoppas jag ska kunna visa om några dagar...
Trevlig söndag!

9 kommentarer:

Linda - www.knorrigt.com sa...

Mmm, det är verkligen härligt att rensa och sortera! :)

Lenalandis sa...

Håller med dig jag gillar den boken skarpt. Har läst den flera gånger jag också och försöker leva efter den linjen, men ibland faller man igenom när man inte riktigt orkar men sedan när oken är tillbaka så rensas det och man mår så bra.

Nallebr.. sa...

Den ska jaq läsa...

Sanna F sa...

Hmmmmm den måste jag nog också läsa!!!

Lindzi sa...

Tack för din inspirerande blogg! Den boken vill jag gärna läsa. Hoppas att det är ok att jag länkar till dig. Kram på dig.

Anonym sa...

ooo.. jag är helt kär i din blogg.. HELT kär.. Jag har samlat så mycket inspiration.. Till scrappandet men också till räkans blivande rum. Jag kikar in här och njuter bland inläggen även om det inte kommit något nytt.. Tack för att du inspirerar!

Mahlin sa...

hm... jag menade inte att vara anonym iofs =) hihi.. Beröm törs jag stå för..

Ljuva ro sa...

Härligt att renas o röja! Får sån lust att renas nu när våren kommer!

Mia sa...

Jaaaa, den boken är super!!! Har läst den nu igen och äntligen tagit tag i källaren! :-D
Såååå cooola LO:s och så läckra ting du skapar!