torsdag 21 augusti 2008

Massa scrappat...

Phuuuu, nu är jag äntligen klar med dom saker som ska få vara med på formexmässan till Metalimos monter. (Jag själv kommer tyvärr inte att vara där, för er som undrat.) Här kommer några saker som jag postat iväg under dagen. Mer kan jag visa senare, gjorde ett minialbum till.En liten ask till Liv´s rum, att förvara nappar i eller nått. En vitmålad träask som jag stämplat och sen emblossat i brunt med choklad lukt! Mums! Det luktar faktiskt på riktigt! Inuti är den klädd med mönstrat papper och ovanpå dekorerad med diverse bling bling.

Ett minialbum som är målat med turkos akrylfärg och sen guldblad. Sen slipade jag bort lite guldblad för att man skulle se reliefmönstret på albumet. Nyckeln är också i papp men klädd med bladguld. En rubrik ska sättas på också, men jag har inte riktigt bestämt mig för vad albumet ska innehålla än. Och jag fick inte tid att göra sidorna, det får bli när den landat hemma hos mig igen.

14 kommentarer:

Nallebr.. sa...

otroligt fint allt du gjort!!
du är verkligen duktig!!

Maria sa...

lotta du är ju gryyyyyyym! Så fina saker nu måste vi boka in en scrappkväll snart så jag får fråga ut dig om allt fint hur du gör jag är ju nybörjare.
Kram och hälsa familjen! Mia

Sanna F sa...

Helt fantastiskt fint alltihop!!

Moster sa...

Vad kul det är att kolla in allt Du gör. Så fint, så fint.
Kram till familjen! Inger

Kerstin sa...

Så flotte ting du lager. Du er utrolig kreativ. I helgen må jeg få ryddet scrappeplassen min slik at jeg kanskje kan komme igang igjen med litt svcrapping :)
Ha en fin helg!

Kerstin

Linda - www.knorrigt.com sa...

Åh wow så mycket fint, du är så duktig!

Nina sa...

Aaah...WOW. Shit vad du är GRYM!
Tack för att du delar med dig - Du ger mig så mycket inspiration!

Petra sa...

Helt underbara skapelser, du är superkreativ!

Anzan sa...

Älskar älskar älskar din stil!!! Söt liten ask som passar perfekt för tex nappar ... jättefin LO & ett sånt GRYMT snyggt album!! *Kram*

ANNAANNA sa...

Jättefint minialbum, jag gillar detaljen med nyckeln på framsidan.

Fotoideén med fotöljen tycker jag också är skoj, vad gör det om den är lite otymplig, fotografier är ju minnen man kan ha kvar hela livet.

Jo, om du eller någon av dina läsare vill vara med i en liten snabb tävling i min blogg så är ni hjärtans välkommna. http://wonderings.blogg.se/2008/august/taaavling.html Det tar inte lång tid alls att deltaga.

MVH/ANNAANNA

Malvina sa...

Oj börjar nästan gråta för att din LO är så fin. Fotölj-fotona var också jätte fina.

Torill sa...

Så flott denne LOen var!!!
Jeg tenkte på deg i dag, og tittet innom bloggen din - og da var det jo ekstra "kul" at du også var innom min!
Tusen takk for kommentaren - varmer ja!
klem klem selv!

Anonym sa...

Sällan har man väl blivit så inspirerad av ett nytt bloggfynd!:-o Fy sjutton vad snygga grejor du skapat! Sparar din adress till min dagliga bloggrunda :-)

Monica sa...

Ja, suck, vad ska jag säga mer än att det ska bli fantastiskt att se alla de här sakerna imorgon...