lördag 13 december 2008

Julkalender

Idag har bloggarna Helena och Weronica som tillsammans har bloggarna En mammas dag, med våra produkter i sin julkalender. Kika in till dom och var med och tävla!

Här hemma har vi sjukstuga, men vi ska försöka ha lite Lucia mys i alla fall! Ha det gott där ute!

10 kommentarer:

Sanna F sa...

Å vilken bra utlottning!!!!

Lotten sa...

Tack för den gulliga kommentaren hos mig! Självklart får du länka ;-) Jag var med i utlottningen av dina fina prints men ingen tur här.... jag kanske köper en senare av dig istället.
Reflexen har jag köpt på cosas.se Lite dyrt kanske för en reflex - 95 kronor... men jag unnade mig en eftersom den var så annorlunda och det snart är jul!

Kram Lotten

Sanna F sa...

Jag hoppar in här och önskar en god jul!!!

Monica sa...

God Jul-kram!

saravillfara sa...

Jättefina priser!
En riktigt god jul önskar jag dig!

´Fnyz sa...

God Jul :-)

Livet på landet sa...

Oi, så fint jeg fant siden din, her var det mye god insirasjon :)

Elsker virkelig fuglebildene dine, de var utrolig skjønne.
Hilsen Tina

Tina J sa...

Gott Nytt År Lotta! :-)

Tette sa...

Gott Nytt År! Hoppas att ni är bättre och har fått lämna sjukstugan. Jag besöker ofta din blogg och tycker att du är en stor inspiration!

Du har en liten utmaning baserat på om summering av det gångna scrapåret. Om du orkar, så skulle jag vara nyfiken på vad du själv tycker så där lite extra om av det som du skapat under scrapåret 2008.

Kram från Tette (Metalimo DT)

Veronica sa...

Hittade hit när jag surfade runt och letade efter inspiration till mitt pysselrum och gissa om jag blev glad när jag fann din blogg =)
Jag blev superinspirerad och gick genast in i mitt rum och började fundera vad jag skulle göra.
Jag ska nu göra mig en liten "kontors hörna" har jag bestämt mig. Ska kolla på Blocket efter ett skrivbord men nu till det som jag undrar över. När du målar dina möbler vita vad använder du för färg? Och vad är det för vax du pratar om? Jag gissar att jag måste slipa bordet innan jag målar, men det kanske räcker med lite slippapper bara så att färgen fastnar eller vad säget du?
Många frågor som jag hoppas du kan besvara. Nu ska jag för en gångs skull visa min man att jag också kan "fixa" saker =)

God fortsättning och Gott Nytt År Veronica