fredag 24 april 2009

Idag firar vi!

Med lite nyttig tårta! Varför? -Jo därför ett nytt jobb väntar mig till hösten då mammaledigheten är slut. Det ska bli så roligt att börja, även om jag stortrivs med att vara hemma mycket med barnen. Jag kommer gå in i mina föräldrars företag och kommer därigenom fortsätta driva min butik Många Rum. Så fler produkter väntar nu på att få se dagens ljus! Så spännande!

Titta in i början av nästa vecka, då det ska firas lite i shoppen också!

Tårtan, bullen och dammsugaren är en present till en söt liten flicka (vem vågar jag inte säga här) och är gjord med temat "använd det du har" som jag bloggat om tidigare.

Ha en härlig dag!

7 kommentarer:

Sanna F sa...

Vilken urmysig present!!!!!

Anonym sa...

Hej!
Vill bara berömma dig för din underbara, härliga blogg med massor av sköna, roliga, fiiiina, tips och ideer du visar upp!! Blev så glad när jag hittade hit!
Ha det gott och kram//Kjerstin

Kristin sa...

Aha så det blir inte tillbaka till gamla jobbet i höst då? Vad kul i så fall, du behöver ett sådant här kreativt arbete! Kram på dig!!

Karabara sa...

Åh, så söta! Nu har jag skickat lite pulver till dig, så att du kan få lite glimmer på bakgrunderna *ler* Kram Karin

LenaS sa...

Grattis för att det löste sig med jobbet vännen! Visste ju att du ville vidare och vart så glad när du berättade i lördags! Tack själv för trevligt sällskap! Var ut till Debora nyss och köpte färg, de har bra pris nu på deras möbelfärg om man har NA kortet (50%) så jag får se om jag inte börjar måla kökssoffan idag i alla fall ;o)
Ha en underbar dag!
Kramis/LenaS

Monica sa...

Fika precis i min smak... :-)

Mia Erenius sa...

Hej Lotta!

Jag vill först tacka för en härlig blogg med massor av inspiration till pyssel och annat kul! Skulle höra med dig hur du gjort texten på din vita låda där det står "FIKA" på. Har du använt någon schablon o i så fall vilken?

Ha det så bra!
//Mia