tisdag 2 juni 2009

Skåp och scrap...

Här tuffar livet på och jag har inte haft tid till att blogga på länge, vi (mest min man, jag bara hejar på...) bygger lite staket och småfixar i trädgården. Nuvarande projektet är att bygga en lång "förvaringsenhet" (som Martin Timell skulle säga) på ena gaveln av våran altan. Bildbevis kanske kommer när det blir klart!
För några månader sen hittade jag dessa möbler på blocket, fick dom båda hemkörda till dörren och allt för 400 pix! Skänken står fortfarande i garaget och väntar på penseln, men det stora TUNGA skåpet är på plats!
Det hamnade i storebrors rum eftersom lillasyster fått överta hans lite mindre klädskåp. Båda barnen har små rum och att fota i dom är nästan en omöjlighet, så bilderna är inte de bästa. Det blev målat i en skön ljusturkos färg. Jag är ju en aning svag för turkost som ni kanske märkt! Tur att även sonen gillar det!


Lite scrap har jag också hunnit med, var på scrapträff för ett tag sen och hade riktigt trevligt! Har haft lite svårt att komma igång, men när jag väl sitter där bland alla andra duktiga scrappare är det ju hur kul som helst!

11 kommentarer:

Rebecka sa...

Skåpet blev verkligen jättefint i den där färgen!
Kram Rebecka

Lotten sa...

Vilken underbar färg på skåpet! Vad är det för en fin flugsvamp du har brevid/framför skåpet?

Kram Lotten

pippilotta sa...

Såå nydelig det skalpet ble,du er virkelig flink både på oppussing og scrapping!!!:)

Ha en trivelig dag videre!
Pippilotta:)

Erika sa...

Gud så snyggt! Får man fråga vilken färg du använt dig av? den var så lagom :-)

Kram

Erika

carolline sa...

vad fint det blev då du målade skåpet :)

Fru Jensen's sa...

Åå, så flott skapet ble!!
Du er kjempedyktig på scrapping!
Ha en flott dag videre!

Sanna F sa...

Så fint skåpet blev.. Underbar färg!!! Och vad underbart fint du scrappat!!!
KRAM KRAM

Paula sa...

bara slank in här, och gud så mycket härligt! jag älskar också att göra om gamla möbler. Vad använder du för slags färg?
ha det bra!

Monika sa...

kjempefint skap og flott scrapping:-)

Lallis - liv och leverne sa...

SÅ fint skåpet är:)
Kram Lallis

Frida sa...

Hej! Har precis hittat din fina blogg och blir så sugen på att sätta igång och fixa en massa här hemma nu! Vi har ett nästan likadant skåp som det du målat turkost, har länge tänkt mål det vitt, men är lite osäkra på hur vi ska kunna få till det snyggt. Hur har du gjort? Slipat det? Vilken typ av färg har du använt?

Hälsningar, Frida