fredag 4 september 2009

Lite smått & gott...

Det härligaste med alla fina bloggar är att man hittar så mycket inspiration från andra! Så många trevliga människor som man kommit i kontakt med via detta bloggande! Härligt! Efter att ha sett vad man kan göra av lammbladsöron på Lottens mysiga blogg, var jag ju tvungen att köpa några plantor tidigt i somras. Nu har jag skördat lite blad och fixade ihop två enkla kransar.


Ni som känner mig vet att jag gärna vill ha nått att göra, mest hela tidan. Så en låååång resa ner till skåne får man se som ett ypperligt tillfälle för pysseltid. Denna gång blev det en hund med klänning till vår sötaste lilla Tingeling! Mönstret är från en "Tilda-hund", men jag har ändrat ganska mycket på det och tex gjort långa öron. Tro nu inte att jag sitter med symaskinen i knät hela vägen ner till skåne... Nej, jag sydde såklart alla delarna innan, sen stoppade jag och sydde ihop allt i bilen. Inget för er som lätt blir illamående kanske, men annars ett hett tips för långa resor!


Täcket bakom har jag också sytt av massa olika tygbitar som jag hade hemma. Ingenting att pyssla med i bilen dock! :)
Ha det gott! Kram

7 kommentarer:

LenaS sa...

Men du hur söt vart inte denna då? Urgullig!Skönt att ha nåt att pyssla med på väg ner till Skåne för det är en dryg resa, tyvärr är det ju alltid jag som får ratta bilen när vi åker nånstans ;o)
Ha en fin dag vännen! Här blir det en riktig loppisdag.
Kramis/LenaS

Sanna F sa...

Men så sööööööt liten hund!!!!
Du e ju så himlans duktig å gör så fina skaker!!!
KRAM

Vit poesi sa...

Härligt bilpyssel!! SÅ söt den är med sina långa öron.
Ha en fin söndag
kram Malin

Katarina sa...

Vilken raring! Vad fin den är!
Kram Katarina

Sunnanvind sa...

Hej! Jättefina saker du gjort, jag ska också försöka tänka på att ta med mig något(och inte bara en godispåse)nästa gång jag ska åka på nån längre bilresa, bra tips!

Hoppas du får en bra vecka!

//Carina

Anzan sa...

OJ va fin!!! Du e så duktig med nål & tråd! **Kram**

Fröken Prickig sa...

Oj så söt den hunden var! Alltså den där Tilda, är det en bok eller? Och i så fall: vad heter den?