fredag 30 oktober 2009

Efterlysning!

Jag efterlyser fortfarande inbetalningar som inte har avsändare! Och några till som jag inte kan lyckas klura ut vem dom är ifrån. Jag kan inte se vem som betalat in några av dom och då inte heller göra klart era beställningar! Så snälla skriv era namn som avsändare, och blir det oklarheter så maila mig!

Jag kommer sätta stoppdatum här för leverans innan jul, jag hinner inte! Men ni är såklart välkomna att beställa med lev efter jul! Man kan ju ge presentkort och låta mottagaren få välja sin egna text på tex ett &-tecken, stjärna eller Print.

Jag kan inte jobba fortare och mer än jag redan gör och tyvärr så är det svårt att snabba på processen mer. Så leveranstiderna är fortfarande långa. Men jag jobbar på!

Till sist, Tack till söta Helena som skriver för ELLE på Fredagspanelen, som nämner min butik bland favorit nätbutiker! Du hittar det här!

Är ni sysslolösa i höstmörkret så kommer här fina saker att inspireras av. Jag samlar på idéer som jag hittar och sparar i en mapp, här är några av dom projekt jag vill göra när jag får tid. Var jag hittat dom minns jag ej, så hojta gärna om ni känner igen dom!


Trevlig helg!

6 kommentarer:

Vinterkristallen sa...

Släktträdet var ju bara så gulligt. Fram med pyssellådan!

Annars tänkte jag "göra" (köpa träfärgade) klossar till dottern i julklapp och måla demn och sedan göra schabloner av siffrorna 0-9 i fina färger. Hoppas tid finns bara...puh.

/Emma

Sanna F sa...

Ursöt mobilväska :)

Lovisa sa...

Hej!

Ville bara skriva och tacka för det superfina Q-tecknet jag fick med posten igår. Jag är supernöjd med min beställning. Du är verkligen jätteduktig! Tack!

Anne sa...

jag vill tacka för den fina affischen jag fick igår! Den blev så fin i min egenmålade turkosa ram! Tack tack tack :-)

http://villalltidhamera.blogspot.com/ sa...

Nu har jag fått min söta stjärna och den är såå fin!

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

I helgen fick jag en present av min snälla moster.
Hon hade beställt ett & tecken med barnens namn till mej.
Jag blev så glad!!

Det roliga va ju att jag verkligen ville ha ett sånt från dej, har ju varit med och tävlat på din blogg en gång i tiden!!

Har gjort ett inlägg på min blogg, och nu kanske du inte kommer få riktigt lika många beställningar via min blogg som Pernillas...

Du är verkligen duktig på det du gör!!

Hoppas du får en bra vecka, och stressa lagom inför jul med alla julklappar du gör!!

Kram camilla.