tisdag 4 maj 2010

Nytt reportage och nya tapeter!

Häromdan var stylisten Anna Mård & fotografen Karin Foberg här igen och gjorde inredningsreportage om barnens rum. Super härliga tjejer som fixade och puffade kuddar i barnens rum. Tror bilderna blev kanonbra och tom barnen samarbetade villigt att vara med på bild! Liv var nyvaken och fick bli mutad med några godisbitar för att "hon skulle komma i form". Men sen modellade hon framför kameran som hon aldrig gjort annat! Hi hi, det ska bli spännande att se vilken tidning det hamnar i sen!

Jag längtar efter lite färg och förändring, så en beställning tapeter har gjorts! Så nu väntar jag bara på att få hem dom! Passade ju på att få lite råd från Anna & Karin, man får ju passa på när man har proffs hemma hos sig! Båda tapeterna är från Designers Guild.

5 kommentarer:

Sanna F sa...

Härliga tapeter :) Man blir så glad av färger!!!!

Du talar väl om vilken tidning man ska köpa sen va!?
KRAM

Petra sa...

Så spännande med fotograferingen, ser fram emot att köpa den tidningen!
Tapeterna är superläckra färger och mönster...funderar själv på Intrades PIP-kollektion till lilltjejen. Men det är ju en djungel out there :-) Vad fick du för bra tips av proffsen?
Petra

Augusti_73 sa...

Fina tapeter, speciellt den gröna! Den sitter i vår hall också ;) Ska bli kul att läsa reportaget sen!
krAm

envilsenloppa sa...

Åh va roligt och spännande !
Svårt att välja tapeter , de ska trots allt sitta ett tag . Men de du visar e ju superläckra !
Kraam/Lotta

Linda og Veronica sa...

Hej Lotta. Va roligt att se det går så bra för dig :)
Jag har lagt till dig på min blogglista, så mina kunder kan hitta till dig. Kanske du har lust att lägga till min blogg också? Vi småföretagare får hålla sammen :)
Hälsningar Linda (Kias kompis i Frövi)