måndag 17 januari 2011

Bara Betong!

Jag blir så glad då man hittar inlägg från kunder som skriver så här fint! Tack snälla Josefin! Bilden har Josefin (hon är en grym fotograf) själv tagit och kolla gärna in hennes blogg för en massa mer fint!

Jag är så sugen på en sån här betongtapet, har varit det länge och nu har jag kommit på flera bra ställen i huset som absolut borde få bli betongväggar! För visst borde jag som jobbar med betong ha sånna tapeter?! Det är ju liksom självklart! Måste bara överväga om det blir den färggranna tapeten i vardagsrummet som ska försvinna eller om det får bli i sovrummet först....Många har ju bloggat om dessa betongtapeter och just denna finns på Wohnzimmer.

3 kommentarer:

jenny sa...

Åh den är fantastisk. Jag älskar Wohnzimmer. Har själv en tapet därifrån som jag inte riktigt vet vart jag ska hänga.. Klart du ska ha betong. Sen kan ju jag få komma och kolla så kanske jag härmar:)

Kram Jenny

Josefin -Happy Days- sa...

Åh vad gullig du är, blir rörd över ditt inlägg. Du är så duktigt på det du gör o man får så mkt inspiration när man kikar in hos dig!

Önskar en glädjefull o trevlig dag, kram! :-)

Elin sa...

Betong! Det är det vackraste och häftigaste materialtet som finns! Min allra högsta önskan är ca 60 cm höga betongbokstäver som ska skriva NU.
Mitt NU-ord ska stå för att fånga dagen, att ta tag i saker man skjuter upp och att våga ta steget in i det okända utan att tveka. NU!

Tar du specialbeställningar!?