torsdag 8 mars 2012

Nu bloggar jag igen!Hej på er! Nu var det sådär lääänge sen sist igen! För er som missat det så har vi utökat vårt sortiment i webbutiken, det trillar in så mycket snyggt hela tiden! Idag tänkte jag visa snygg och praktiskt förvaring som passar överallt! Och eftersom det är internationella kvinnodagen så passar vi på att erbjuda dom till extra bra pris idag, (gäller tom imorgon den 9/3 också). Ord pris 298:- Idag får du den för 219:- (den är nedsatt i butiken redan!)

Jag har själv en i badrummen och ska få upp en till i sovrummet där lite scafs och annat ska få bli förvarade.
Nu ska det bli lite fart på bloggandet igen! Ha det gott alla fina!

1 kommentar:

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com