söndag 23 december 2007

En planka i badrummet...och julklappstips

Det är härligt att få gå hemma och pyssla medans man väntar på att bebis ska titta ut. Mitt behov av att boa har varit lite extremt. Igår sydde jag en stor sittpuff till Lilla V, ett nytt överdrag till hans bilsstol och fixade klart plankan till badrummet.


Min planka har jag gått och funderat på ett par dagar över hur jag skulle göra. Jag ville ha några gamla metalldetaljer på den, men hittade inga som passade. Det slutade med att jag fejkade dom! Jag klippte till bitar i lite hårdare papp, (chipboard för oss scrappare...) Dom målade jag med en slags pasta så det ser ut som metall. Sen målade jag dit rostfläckarna. till sist skruvade jag dit dom på plankan med riktiga skruvar. Man får faktiskt kolla väldigt noga för att se att det inte är riktiga gamla rostiga beslag!

När vi ändå är inne i badrummet tänkte jag bjuda på lite badrumsbilder. Vi blev klara med det för nån månad sen! Min händige man har byggt bänken vid vasken och skivan för badkaret. Sen har jag lagt all mosaik. Innan var hela badrummet rosa med näckrosor på väggarna... Inte snyggt!!

Och till sist, ett julklapps tips för er som är sent ute... Var på coop forum igår och hittade dom här doftljusen i snygga kartonger. Dom luktar vanilj och kanel, mums. Måste köpa fler om dom finns kvar nästa gång...

6 kommentarer:

Fiffi sa...

Helt underbart! Vill ni byta badrum med oss? (80-tals aprikos med guldkranar och låtsasmarmor) *fniss* Tack för inspirationen, en dag ska jag också ta tag i renoveringen av badrummet här hemma.

Sanna F sa...

Jätte mysigt badrum!!!!!!!

Jag önskar dig en GOD JUL!

muhren sa...

Så underbart ni har det!

God jul på dig vännen!

Kram Linda

Scrapkatt sa...

Jättefint badrum! Älskar också julgransmattan som du visade i ditt förra inlägg. Blir så sugen på att sy igen, det var länge sedan, tack för inspirationen!!

stina sa...

Wow vilket badrum!!Fin blogg du har ..hit kommer jag gärna tillbaks. Ha en godfortsättning Kram Stina

Tin sa...

Såå snyggt med skylten!
Härligt badrum!