torsdag 13 december 2007

Glad Lucia!!

Idag har lilla V varit pepparkaksgubbe på förskolans luciafirande. Så söta alla barnen var! Fick därimot inte några bra foton, svårt då det är så mörkt inomhus.

Annars går dagarna åt till att fixa i bebisens rum. Jag vill inte visa förmycket än innan det är klart, men målat och tapetserat är det redan! Igår fyndade jag en gammalbyrå som jag håller på att måla. Den hoppas jag kunna visa upp imorgon. Men idag bjuder jag på några bilder från vårt hem, mysiga ljuspunkter så här på Luciadagen! Jag vill också passa på att tacka för alla söta kommentarer ni postar! Ni gör mig så glad!

Jag älskar ljusslingor, det lyser upp så fint!

En hemmagjord krans klädd med mossa. Bladen och snöbären har jag gjort själv så den klarar av att hänga inomhus. Bladen är av papper och snöbären är små rullade bollar av papperslera som jag stuckit en knappnål egenom. Den glittrar massor i vitt men det syns inte riktigt på bilden.

4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hejsan!
Vacker krans och det är ju så mysigt med dessa ljusslingor.

Sov gott!
Miamaria

stina sa...

Här hittade jag minsann till en mysig blogg! Du är så duktig på att scrappa ! Mysigt att få en liten bebis....(Kram Stina

muhren sa...

Jag blir så glad när du gör inlägg för jag vet att det är något jag kommer att gilla innan jag ser det♥

Du har en fantastiskt härlig stil både på din scrap, inredning och andra detaljer..jag är fantastiskt glad att du bloggar så jag får ta del av ditt liv på ett sätt jag har saknat..

Många kramar Linda

Gillar verkligen din krans, ska själv skapa en krans att hänga över bordet i tvrummet..vet bara inte riktigt hur jag ska göra den..

Anonym sa...

Allt är så fin att man får ont i magen av svartsjuka