måndag 26 maj 2008

Blocketfynd och madonnor!

Idag får ni se ett blocket fynd som jag gjort för ett tag sedan. Den fick också en behandling av vita målarfärgen, -Ja vad annars undrar ni säkert...! Men jag blev riktigt nöjd, älskar detaljerna på dörren!

Hittade en borttappad leksak i en av lådorna förut idag, och vi som letat hela helgen efter den borttappade brio lyftkranen. Just lyftkranar och krokar av alla de slag är storebrors passion just nu. Ja där var den i alla fall!


Endel av er har undrat skillnaden mellan madonnorna i den nya vita-shabby varianten och cement madonnan. Ja här får ni några bilder!

Priset höjs en smula, för jag har blivit tvungen att införskaffa massa packmaterial. Inte trodde jag att jag skulle behöva skicka iväg så mååånga paket! Så nu när jag har länsat alla jag känner på skokartonger är jag nu tvungen att köpa kartonger och bubbelplast för att kunna skicka. Därav en guldpeng dyrare.

Det är såklart svårt att återge på bild, men den vita-shabby är behandlad med en annan cement blandning ovanpå (inte över hela, utan lite oregelbundet fläckvis), så det blir en lite mer ruff och vitaktigare känsla.

9 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!

Men så vackert det blir med lite vitfärg... Allting kommer ju fram så mycket tydligare.......VACKERT!
Och dina masonnor är så fina.

HA´det så gott denna tisdag!
MiaMaria

Vit spets sa...

Ååå så vacker skåpet blev med vitfärg! tack för kommentaren på min blogg måste genast bege mig till dig å kika...oxå blir jag alldeles till mig när jag ser dina ljuvliga, handgjorda madonnor - vita-shabby donnan - den skulle jag vilja ha...vi kanske skulle byta gjejer...hii hii...
Kramis
//Siv

vacker i brunt sa...

skåpet blev jättebra!!!!! har några här hemma jag ska ge mig på...jag ska bara.......som Alfons säger!

isabeli sa...

Skåpet blev jättefint. Nu fick jag inspiration att måla en mörkbrun ram jag har och sen slipa lite sådär..

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Men åh.....så fint!!vilket fynd verkligen. kram

Monica sa...

Men så fint det blev!

Anna sa...

Gud så vacker byrån eller vad man ska kalla det blev!!! Hur fiiin som helst!!!

Jag har också en sån där Madonna, i cement. De är ju jättevackra, älskar min!

Kram!

Les Cotrions sa...

Wonderful transformation! You have a so beautiful blog! So lovely pictures! I'm an Italian blogger loving home decor and crafts.
Many greetings from Italy!
Ciao
Vale

MRS sa...

Hej hej! Vad bra du är på att göra om, måla gamla möbler. Detta blocket fynd byrån har ni målat på direkt eller slipar ni innan ni målar på möblerna som ni målar om till vit.

MARIA