torsdag 22 maj 2008

Prylskåp

Här kommer äntligen ett nytt inlägg, oj vad länge sen det var nu. Men jag lovar att uppdatera i bloggen varje dag den kommande veckan, för nu har jag samlat på mig material att blogga om. Är det så ni gör, ni som är lite mer rutinerade bloggare? Förstår inte hur ni hinner uppdatera och skriva så ofta!?

Penseln har gått varm de senaste veckorna, och här kommer en av anledningningarna. Ett litet prylskåp som fyndades för en 50-lapp. Det var knallorange innan så det blev MÅNGA vändor med vit färg innan det blev bra. Nu sitter det i början på vår trapp och väntar på fler små fynd att stoppa in i de små facken.Har jag sagt att jag älskar små lådor, fack och burkar? Just nu är kameran död, så jag måste ladda baterierna innan jag kan visa min nya absoluta favoritmöbel.... Men den visar jag ikväll!

Ha det gott!

3 kommentarer:

Mia sa...

Mitt första besök på din blogg, och du är verkligen jätteduktig! Jag är så imponerad att jag var tvungen att tipsa om dig på min blogg. ;-)
Ha en bra dag!
/Kram Mia

maybe*mej sa...

Får man ha det så fint som du..Blir så avis..Älskar dina foton som du tar och ditt pyssel..Prylskåpet var ju bara för fint..Vi håller på och fixar hemma men det är bara jag som målar och målar m.m. och jag är så trött på det nu..Det är alltid stökit här hemma..Du vet..leksaker och tidningar överallt..Det blir väl bättre när kidsen blir större..

Tjingeling

Anna sa...

Härligt prylskåp!

Vad använder du för färg? Gör du något förarbete?