lördag 30 april 2011

Tittskåp....

En lite sneak peak på vad som skapas fram i min atelje. Kommer snart finnas till försäljning i min butik! Mycket att göra och en väldigt irriterande förkylning gör att det inte riktigt finns ork över, så då förstår ni bloggtystnaden...

Tack för alla fina kommentarer om skeden! Man vet aldrig, dyker jag på ett gäng fina silverskedar kanske dom kan finnas till beställning. Nu ska jag snyta min näsa och försöka få nått vettigt gjort idag! Ha det bra! Kram

6 kommentarer:

Sanna F sa...

Supercoolt!!!

Anonym sa...

WOW!!

jenny sa...

Jag har typ 12 st silverskedar här hemma som jag vägrar använda.. Kanske skulle skicka öber dom till dig då.. för lite rolig gravering. Det skulle kanske piffa upp dom en del.
Krya på dig.

Jenny sa...

Huset är kanon.. Kan du inte ljuta fågelbad?? Jag skulle vilja ha ett fyrkantigt med bara en lite upphöjd kant.Typ 50x50 cm.. Fjäsk:)
Kram Jenny

Anonym sa...

Hej. Vad kul att du gillar. Klarna tycker jag funkar bra. Jag fick en beställning som lyckades bli tre olika leveranser häromdagen. Men det verkar ha gått bra. Men jag får ju meddela kunden att det är så. Det blir ju ingen fördröjning att jag måste vänta att skicka grejerna tills jag fått pengar från Klarna om det var så du menade. Dom betalr till mig oavsett om kunden betalar. Himlans bra. Däremot tar det tre veckor från beställningen innan jag får pengarna. Men jag tänkaer att det inte spelar någon roll när man fått i gång ett flyt. Klarna har utb en gång i veckan. Det är bra. Vad vill du ha för att rista skedarna? Kan jag få vilka ord jag vill?
Kram Jenny

Jenny sa...

Alltså det var jag som skrev.. Mina tjocka fingrar var lite för snabba.