fredag 28 november 2008

En fågelsaga och fågelholk, ÄNTLIGEN!

Ni anar inte hur glad jag är att äntligen få kunna berätta om dom nya printen, Fågelsaga och Fågelholk. Som ni säkert redan vet är jag väldigt förtjust i fåglar, kanske beror det på ett antal underlater i familjen i yngre år? Vad vet jag, men fåglar är ju underbara!

En saga om en ensam fågel som hittar sin vän, och ett print där du väljer vilken text du vill ha i den lilla skylten som hänger på fågelholken. Jag valde "Här bor Vincent", men det kan ju lika gärna stå familjens efternamn eller nått annat!

Efter en massa tekniskt strul så löste det sig igår, så snart ska dom upp i butiken också! Vet att många frågat efter dom, så jag är glad att allt löste sig innan jul. Ska försöka fota lite bättre bilder på dom, eftersom Vincents rum är så litet var det jättesvårt att hitta nån vinkel för att få hyfsade bilder. Ja vi får se om jag lyckas bättre senare idag! Så länge får ni hålla till godo med dessa!5 kommentarer:

Tina J sa...

Fantastiskt fina - som små karameller! :-)

Kram!

Sanna F sa...

Urmysiga

Vitt och nött sa...

jättefina!!

Ha en härlig första advent!

Kram

Meri(txell) sa...

Helt fantastiska! Du är sååå duktig!

Ebba sa...

Vilka fina! Gillade idén väldigt mycket! Jag är också fågel- och holkintresserad och har startat Sveriges enda blogg om fågelholkar :) Du kan ju kika på den om du är intresserad av söta holkar.