fredag 7 november 2008

Tv-möbel makeover och efterlysning!

En liten efterlysning, mina Älsklings latteglas har jag bara tre utav kvar. Hade nog 6 st från början, men dom har gått sönder. Så har du några och vill sälja dom till mig så maila mig gärna. Dom är köpta på Indiska för säkert 6 år sen. -Ja vet en chansning, men jag provar!


Sen ett litet tips för er som inte gillar att se era dammiga sladdar, dvd-apparater och annat fult. Spänn en vajer och sy ett enkelt skynke! Min syddes av en gammal gardin som jag hade här hemma. Tv-möbeln är från Ikea. Jag gillar tanken av att ta tillvara på det som redan finns här hemma. Överlag tycker jag tv-möbler är riktigt tråkiga och fula möbler, så i min tanke gäller det att försöka dölja och få den att smälta in. Det blev riktigt bra och man kan fortfarande byta kanal genom tyget. Sen ser det inte lika frestande ut för en liten Lillasyster som stökar runt här hemma efter nya saker att undersöka!


5 kommentarer:

Anja sa...

Oi, den var kjempesmart!!
Takk for tipset!:)

Ha ei herlig helg!!:)

Cia sa...

Oj, jag har faktiskt två koppar... Jag har inte använt dem på evigheter, men jag tycker ju om dem :) Jag ska fundera på saken och så återkommer jag!

Malla sa...

Några har tipsat om din webb-shop och jag älskar verkligen &-tecknet. Måste göra en beställning nån dag här fram över.
Att du hade en blogg, det hade jag ingen aning om. Helt plötsligt var jag bara här och gooode gud vad fin blogg du har.
Jag är helt hänförd av alla dina fina fynd och allt du målat vitt. Ni har det så himla fint och mysigt och alla bilder är helt fantastiska.
Du ligger på bloggkoll nu, jag vill inte missa ett enda litet inlägg.
Himmel vad glad jag blev att jag hittade hit!!

Lissen sa...

En smart snygg enkel ide att dölja fula sladdar och dosr!
Ha det så gott!

Cia sa...

Hej! Jag hade helt glömt bort att jag varit här och hintat tidigare. Nu har vi flyttat och min sambo ställer ultimatum :) Om du vill ha kopparna är de dina!