fredag 21 november 2008

Före och efter

Ja inläggen duggar inte tätt precis! Men som vanligt har jag haft många järn i elden, här kommer några saker som jag pysslat med på sista tiden. Har inte visat så mycket bilder på barnrummen, imorgon kommer ett inlägg på storebrors rum!

Annars går dagarna otäckt fort, jag myser och leker med barnen på dagarna och när dom gått och lagt sig, så jobbar jag! Mycket att göra, men det är ett tacksamt problem! Jag är otroligt glad för all fin respons jag fått från er kunder!!! -Tack!
Barnens rum är pyttesmå, och Lillasysters rum är minst och ganska svårmöblerat. Så när vi snubblade över den här möbeln, visste jag direkt att den skulle passa i hennes rum. Den är ganska smal och rymmer massa leksaker. Och i skåpet förvarar vi nu hennes saker som hon ännu inte får leka med, perfekt att kunna låsa!

Självaste prinsessan i hennes säng! En mindre ommöblering krävdes för att få möblerna att passa in. Ser ni dockskåpet som skymtar fram bakom sängen? Jag bloggade om det i somras. (Det har bara blivit lite lättrenoverat med ny färg på utsidan, orkar inte ta mig an det projektet än!)

Innan förvandlingen! Ingen vacker syn... (tyvärr dålig bild, men jag tror ni förstår!)
Såg ni dom små trälådorna i möbeln? Jag köpte dessa på Ikea, Bjurön för 59:-, sen fick dom vit färg och fint papper på insidan. På framsidan stämplade jag med stämpel som jag emblosserade. Båda kommer att vaxas så dom håller ordentlig för lek!


Trevlig helg!!!

14 kommentarer:

Sanna F sa...

Å vad fint dina sötnosar får i sina rum!!!

Beas barnslikheter sa...

Älskar, älskar, älskar idéen med lådorna!!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fina lådorna blev! Tycker verkligen det blir så snyggt med färgat papper på insidan - lite hemligt sådär, och en detalj som förhöjer!

Ha en riktigt fin helg!

Fiffi sa...

Du är så kreativ att jag nästan dör!

*gapar*

Vitt och nött sa...

va fint de blev!! fina lådorna blev, snyggt med papper inuti.
Å vilken tapet din dotter har i sitt rum, underbar!

Ha en bra helg!
Kram!

Tina J sa...

Vad fint det är - jag kan ärligt säga att jag tror inte jag är tillräckligt händig för att lyckas klä insidan av lådor med papper... Det skulle nog bli väldigt knöligt... :-) Du kanske skulle skriva en "how-to"?! ;-)

Erika sa...

Jättefint. Lådorna blev supersöta.
Och skåpet också för den delen.

Kram
Erika

~Sannasmamma~ sa...

Ojoj!!! =O
Du ger fantastiskt mycket inspiration =)
Tack för det!!

Maria sa...

var köper du alla fina scrappapper du har? Jag hittar bara tråkiga jämt. Behöver bra tips!

Nina sa...

Tapeten i prinsessans rum är helt underbar! Och sängen - åååh, så fin! :D

Anonym sa...

Hei, kjempekoselig blogg du har:) hvor har du funnet den fine stjernetapeten?:)

Hanna sa...

Jätte fint rum, söt säng!
hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社

Anonym sa...

Hvordan laget du sengen med krone?